Privacyverklaring (AVG)

Wie zijn we:

Reeds vanaf 1963 exploiteert de Stichting Club en Buurthuiswerk Jeugdhaven Gorcum naast een peuteropvang, tevens een sociaal-cultureel activiteiten centrum.

Ons website-adres is: https://deaanlegsteiger.nl/buurthuis.

Wij gaan vertrouwelijk met al uw gegevens om. Om u daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1. Over ons
De website https://deaanlegsteiger.nl/buurthuis wordt beheerd door "Stichting Club- en Buurthuiswerk Jeugdhaven Gorinchem", verder "buurthuis de aanlegsteiger" te noemen. "Buurthuis de aanlegsteiger" is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de AVG, als we die zouden verzamelen. "buurthuis de aanlegsteiger" registreert echter GEEN persoonsgegevens.

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Onze gegevens zijn:
Stichting Club- en Buurthuiswerk Jeugdhaven Gorinchem
Vissersdijk 30
4201ZD
Gorinchem Zuid-Holland 4201ZD

 

2. Welke gegevens verzamelen we?
Daar kunnen wij kort over zijn. Wij verzamelen geen persoonsgegevens van u, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en delen deze dan ook NIET met andere partijen.

3. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies uit kunt schakelen.

4. Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op u van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct op deze pagina communiceren.

5. Links
Op onze website zult u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten onze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

6. SSL certificaat
"buurthuis de aanlegsteiger" heeft een SSL certificaat geinstalleerd. Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server "deaanlegsteiger.nl" en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

Wat is SSL?
SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt. Daardoor is (een gedeelte van) de website ook alleen via https:// te bereiken op het internet.