Verhuur van ruimtes in Buurthuis de Aanlegsteiger

In de Aanlegsteiger kunt U ruimtes huren voor vergadering, workshop of een viering

ATTENTIE!!

We hebben op de maandagavond de grote zaal nog beschikbaar voor activiteiten!

Buurthuis de Aanlegsteiger heeft grote en kleine ruimtes beschikbaar voor organisaties en particulieren. Bijvoorbeeld voor het houden van workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Wij hanteren 2 soorten overeenkomsten.

  • langdurige overeenkomsten. (meerdaagse of meerjarige of zelfs zonder bepaalde einddatum)
  • Incidentele overeenkomsten. (ééndaagse, kunnen meerdere dagdelen omvatten, of een enkel dagdeel)
  • Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief
  • Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend.
  • De prijzen zijn gebaseerd op een dagdeel van 3 uur. (btw wordt niet geheven.)

Wij hanteren flexibele tarieven. De reden daarvoor is dat het bestuur de vrijheid heeft om nieuwe initiatieven met (nog) geen of zeer beperkte kas, een kans te bieden om een maatschappelijke of culturele activiteit op te zetten. Deze mogelijkheid is wel beperkt en na overleg is een dergelijk besluit uitsluitend voorbehouden aan het bestuur. Op deze wijze proberen wij een laagdrempelige organisatie te zijn. Voor het overige kunt u vanaf € 25 per dagdeel terecht in een kleine zaal.
Onze stichting wordt aangestuurd door uitsluitend vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat de activiteiten voor een redelijke vergoeding in de Aanleg-steiger kunnen plaatsvinden. Om kosten van zaalhuur te besparen bestaat de mogelijkheid om uw activiteit geheel of gedeeltelijk zelfvoorzienend te ontplooien, wel onder de voorwaarde dat je tijdens het gebruik van een zaal onze huisregels respecteert en een gebruiksovereenkomst ondertekent.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze ruimtes kunt u contact opnemen met Gerda Nagtegaal.

U kunt dit doen via de  E-mail:
buurthuis@deaanlegsteiger.nl

Voor dringende zaken kunt u haar opbellen of WhatsAppen op:
mobiel: 06 2722 0871

Penningmeester

ZaalRuimte reserveren cq aanvragen

Vanwege het intensieve gebruik van Buurthuis de Aanlegsteiger is het nodig om tijdig ruimtes te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op. Voor langdurige overeenkomsten adviseren we je zo mogelijk eerder contact met ons op te nemen.

Huisregels

Voor alle gebruikers van buurthuis de Aanlegsteiger geldt een aantal huisregels. Zo wordt van huurders verwacht de ruimte achter te laten zoals aangetroffen. Deze en andere huisregels worden als bijlage bij de gebruikersovereenkomst gevoegd.

Lees de voorwaarden voor verhuur

De buurt

Vanwege de centrale ligging in een woonwijk vragen wij alle gebruikers en bezoekers, om rekening te houden met de buurtbewoners. Dus veroorzaak s.v.p. geen geluidsoverlast. Zie verder onze voorwaarden in de gebruikersovereenkomst.

Grote zaal

Voor écht grote bijeenkomsten en feesten is de grote zaal uitermate geschikt. In deze prachtige, lichte, grote en open ruimte passen 50-60 personen. Voorzien van een originele dansvloer en een flink podium voor optredens. Uiteraard ontbreek de bar niet met daaraan een keuken voor kleine kookwerkzaamheden.

Kleine zaal

De Kleine zaal, welke ligt op de 1e verdieping, is geschikt voor grotere activiteiten, zoals vergaderingen, workshops, cursussen etc.. In deze ruimte is plaats voor 15 tot 20 personen. Ook zeer geschikt voor handenarbeid o.i.d. er is een keukenblok aanwezig en opbergruimte.

Huiskamer

De huiskamer is geschikt voor bijvoorbeeld een besloten bespreking of knusse bijeenkomst. Deze ruimte biedt plaats aan groepen  tot 10 personen.