Welkom op de website van peuterspeelzaal De Aanlegsteiger.

Het belangrijkste van onze peuterspeelzaal is dat de kinderen met plezier kunnen spelen met elkaar en met elkaar om leren gaan in een veilige omgeving.

Daarnaast werken we met het ontwikkeling stimulerende programma Piramide (Vve, Voor- en vroegschoolse educatie) Hierdoor hebben we als peuterspeelzaal iets extra’s te bieden voor de ontwikkeling van het kind. Dit programma is ontwikkeld voor kinderen vanaf ongeveer twee en een half jaar en met name gericht op het stimuleren van de taalontwikkeling. Ook de andere ontwikkelingsgebieden krijgen door het gebruik van dit programma extra aandacht. Daarmee wordt een goede basis gelegd voor de basisschool.

Op de leeftijd van 21 maanden mag uw kind, mits het er aan toe is, 1 of 2 ochtenden (of middagen) in de week bij ons starten op de ochtend/middag van uw keuze. Naarmate de behoefte groeit kan dit dagdeel uitgebouwd worden naar meer dagdelen, ongeacht welk dagdeel, tot maximaal 5, waarna uw kind op de leeftijd van 4 jaar goed voorbereid naar de basisschool kan gaan.

Op maandag tot en met vrijdag kunnen de kinderen in de ochtend komen spelen, daarnaast zijn we open op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag.

Verder op deze website kunt u nog meer kennis maken met ons en wij wensen u dan ook veel leesplezier tijdens dit bezoek.

AGENDA

Zomervakantie
8 juli t/m 20 augustus

 

Adresgegevens

Stichting Club- en Buurthuiswerk Jeugdhaven Gorinchem

Peuterspeelzaal "De Aanlegsteiger"

Vissersdijk 30 Gorinchem Zuid-Holland 4201ZD

0183-631972

Openingstijden:
iedere ochtend                                            :08.30 uur – 12.00 uur
maandag, dinsdag & donderdagmiddag     :13.00 – 16:30

Facebook Widget Plus

Nieuws

plaatsen vrij op de Peuterspeelzaal
|

Op het moment zijn er op verschillende dagdelen plaatsjes vrij om uw kindje bij ons te laten spelen. Wij geven u graag meer informatie via email of per telefoon.  neem contact op Lees Meer

Voor meer informatie staan wij u graag te woord!

© 2017 Henk Meijers Peuterspeelzaal - WordPress Theme by Kadence Themes